Gozo eller St. julians 2010 ?

  • 20.09.2009 kl.13:08 i Blogg
Heei : )

Jeg har et kjempedillemma! Jeg skal på språkreise, men jeg vet ikke hvor eller hvilken inkvartering. det er enten Resort/Vertsfamilie på St. julians eller Vertsfamilie på Gozo : )

Gozo.

Til tross for at Gozo er en liten øy, kan vi love deg store opplevelser på din språkreise! Ikke minst når det gjelder bading og sport. Og skulle du ønske deg enda mer enn Gozo kan tilby, arrangerer EF turer til naboøya Malta. Her kan du bli med til tempelruinene Hagar Qim, som er eldre enn de egyptiske pyramidene, eller ?den stille byen? Mdina. Selv om engelsk har vært det offisielle språket siden 1800-tallet, ser man spor av mange andre kulturer også. Ordet gozo betyr glede og det gjenspeiler seg hos befolkningen. Vertsfamiliene på Gozo er kjent for sin varme og gjestfrihet, og du kommer til å føle deg velkommen fra første stund!
Virker veldig koselig og stille, hun på infomøte anbefalte Gozo, fordi det ikke var såå mange som dro dit.


St. Julians

St. Julians er en av de store havnebyene på Malta. Byen er kjent for sitt pulserende byliv og er samlingspunkt for mange studenter hele sommeren. Her finner du alt du kan tenke deg av shopping, underholdning, utflukter og temakvelder. I St. Julians har EF også sin egen Beach Club. Denne har alle EF studenter fra hele verden gratis tilgang til, det betyr at det er et perfekt samlingspunkt etter skolen. Beach Cluben ligger i gåavstand fra sentrum og din global village, her kan du kan sole deg på gratis solsenger, kjøpe deg lunsj, møte alle dine nye venner og være med på masse aktiviteter! Så er du glad i sol, mye å gjøre og et yrende liv er St. Julians stedet for deg!
Fult av liv og fart! Hun på info møte sa at her var det med så mange at det ble gjenger...men her høres det ut som alle skal på resort...

Hjelp, anyone ?  - Apee : )

3 kommentarer

emilie

20.09.2009 kl.16:04

Synes du skal dra til Gozo jeg :P Høres digg ut! :D

Ida Indseth

20.09.2009 kl.18:00

Jeg synes det St.Julians greia xD hehe

Rebekka

21.09.2009 kl.16:47

Gozo! Er jo en grunn til at hun dama anbefalte det, da :)

Skriv en ny kommentar

Anette

Anette

1994 ♥ Ski

Sommeren 2012 skal jeg til Australia med STS Språkreiser! Kontakt: anette.endsjoe@gmail.com bloglovin

Kategorier

Design av Helene

Adds

Norske blogger
hits